(P)Tampa Gardens-ultimele apartamente disponibile in cel mai “verde” proiect imobiliar din Brasov

Doar la Tampa Gardens TRAIESTI cu adevarat, te bucuri de munti, de padure si esti ferit de forfota orasului si de poluare.  Opteaza pentru un stil de viata premium la munte, in principalul oras turistic al Romaniei. Investeste in tine si in membrii familiei alegand o locuinta situata la poalele muntilor, departe de trafic, dar cu acces imediat catre centrul Brasovului!   Ultimele apartamente cu 2,3 camere si penthouse-uri din cadrul ansamblului imobiliar Tampa Gardens din Racadau sunt scoase la licitatie.  Preturile pornesc de la 48000 de Euro+TVA 5%.

De ce te-ai muta Intr-unul din apartamentele noastre din Racadau?

LOCATIE DE EXCEPTIE
La poalele Tampei, dar, in acelasi timp, la doar 10 minute cu masina de centrul orasului, aceste locuinte reprezinta solutia pentru persoanele active, cu copii, care doresc să aiba acces rapid catre job, scoli, gradinite, dar, care, in acelasi timp simt nevoia sa locuiasca in natura, intr-o zona linistita, fara poluare.

PEISAJ MONTAN SUPERB

O priveliste de vis de asteapta zi de zi. Muntele iti bate practic la geam. Plus de relaxare zi de zi pentru familia ta.

DIFERITE TIPURI DE APARTAMENTE
Ultimele apartamente disponibile sunt cele cu 2,3 camere si penthouse-urile.

FINISAJE PREMIUM

Locuintele detin finisaje de calitate: parchet laminat, placaje de gresie si faianta, geamuri termopan, centrala termica.
-pachet triplustratificat (min. 15 mm grosime)
-gresie si faianta – Elegance Ceramics, Spania
-obiecte sanitare cu rezervoare integrate in perete – R.A.K. Ceramics, Emiratele Arabe
-robineti – Carlo Frattini, Italia

PRETURI ACCESIBILE

Raport pret-calitate imbatabil. Preturile apartamentelor cu doua camere pornesc de la 48000 de Euro+TVA5%.

DESIGN DEOSEBIT

Apartamentele din complexul Tampa Gardens iti dau impresia ca esti mereu in vacanta, atat datorita peisajului montan superb, teraselor generoase, cat si arhitecturii deosebite a blocului.

Va puteti inscrie la licitatiile din fiecare miercuri si puteti obtine informatii suplimentare la numarul de telefon 0735227874. Nu neglijati potentialul investitional al zonei si optati pentru apartamente de inspiratie naturala!

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: