PSD, Pro România și USR cer demisia conducerii de la Corona Brașov

Trei formațiuni politice din Brașov cer demisia conducerii clubului Corona Brașov.” Eu cer de urgență demisia conducerii Corona după scandalul de dopaj. Toată conducerea să plece în frunte cu Liviu Dragomir. Echipa a urmat proceduri interzise de legislația în vigoare cu știința clubului. Cineva trebuie să-și asume ce s-a întamplat acolo”, a spus Răzvan Popa, fost europarlamentar PSD.

Și USR Brașov a solicitat demisia celor din conducerea clubului Corona. ”

 “Solicit Primăriei Brașov (acționar al clubului) demiterea imediată a Președintelui clubului Corona Brașov, Liviu Dragomir, și desfășurarea unei anchete care să arate cum a fost posibil acest dezastru și ce măsuri suplimentare se vor lua.

Prin modul în care este condus, clubul Corona pune în pericol handbalul românesc. Dacă jucătoarele de la Brașov ar fi jucat la Campionatul Mondial din Japonia, am fi riscat excluderea din competiții a naționalei României, singura care a participat până acum la toate edițiile campionatelor mondiale”, a spus Allen Coliban, senator USR.

De asemenea, o altă formațiune politică care consideră că cei din conducerea clubului Corona trebuie să plece este Pro România.

Este mai mult decât evident că imaginea Brașovului este terfelită total în urma acestui caz și considerăm abordarea angajaților clubului CSM Corona(care în timpul de lucru mai fac și campanie electorală pentru PNL) total lipsită de respect față de cetățenii comunității noastre iar despre managementul sportiv al clubului, toată lumea a putut observa un amatorism total! Sperăm ca jucătoarele să primească o suspendare cât mai mica deoarece este evident că nu ele au stat la baza acestor ”terapii” interzise și în același timp, solicităm demisia în bloc a conducerii acestei ”jucării a lui Scripcaru” care nu face deloc cinste iubitorilor de sport”, a spus Ciprian Jurubescu de la Pro România.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: