PSD Brașov a depus astăzi la Biroul Electoral Județean listele de candidați pentru Senat și Camera Deputaților

Organizația Județeană a PSD a depus astăzi la Biroul Electoral Județean listele de candidați pentru alegerile parlamentare care vor avea loc pe 6 decembrie, în urma validării acestora de către Consiliul Politic Județean.
Lista la Camera Deputaților va fi deschisă de Marian Rasaliu, fost prefect al Județului Brașov, în timp ce la Senat, lista va fi deschisă de Marius Dunca, președintele social-democraților brașoveni, în prezent chestor al Senatului României.
La Camera Deputaților mai candidează Ana-Loredana Predescu, Lucian Pătrașcu, Răzvan Popa, Alexandra-Ioana Crivineanu, Alexandru Guzun, Gabriel Barbu, Luminița-Ioana Vlaicu, Sorin-Răzvan Cudrici, Andrei Răducanu și Marius-Valentin Potea.
La Senat, locul doi pe lista de candidați este ocupat de Marius Toanchină care este urmat de Ioana-Adriana Henegar, Vasile Bogdan Dan și Ștefan Alecu.
“Am depus astăzi lista de candidați a PSD Brașov pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie. Avem o echipă de oameni tineri, o echipă de profesioniști, oameni cu o meserie, candidați care au făcut performanță în domeniile lor de activitate. În realizarea acestei liste am urmărit ca experiența profesională să fie cel mai important criteriu de selecție și mă bucur că putem veni în fața oamenilor cu candidați care au dovedit în administrație, în business, în meseriile lor. Suntem puși pe muncă! Suntem determinați să muncim pentru Brașov și pentru brașoveni, așa cum am făcut-o și în ultimii patru ani, când am susținut proiecte benefice pentru cetățenii județului nostru. Astăzi, România are nevoie de PSD în Parlament și la guvernare pentru că suntem singurul partid care se luptă pentru siguranța locurilor de muncă și pentru siguranța veniturilor populației de toate vârstele”, a declarat Marius Dunca după depunerea dosarelor de candidatură.
Președintele executiv al social-democraților brașoveni, Marian Rasaliu, cel care deschide lista PSD Brașov la Camera Deputaților spune că este încrezător în capacitatea organizației județene de a desfășura o campanie electorală pozitivă, centrată pe soluțiile programului de guvernare. Acesta mai afirmă că PNL a pierdut contactul cu cetățenii și cu nevoile lor și subliniază gestionarea deficitară a pandemiei de către guvernul condus de Ludovic Orban.
“Intrăm în această campanie electorală mai determinați ca oricând să recâștigăm încrederea brașovenilor din tot județul. Suntem a doua forță politică din județ și suntem ambițioși, muncitori și hotărâți să venim în fața oamenilor cu un program de guvernare centrat pe nevoile reale ale oamenilor. Este clar pentru toată lumea că PNL nu guvernează bine România, că oamenii nu o duc mai bine sub guvernarea lui Ludovic Orban. În mai puțin de un an, românii și-au pierdut speranța și siguranța că lucrurile vor fi mai bine pentru nivelul lor de trai. Le vom reda acestora încrederea și speranța, mai ales că PSD propune măsuri concrete pentru a genera progres, creștere economică și pentru a da siguranța salariilor și a locurilor de muncă”, spune Marian Rasaliu, candidatul de pe primul loc la Camera Deputaților.
Este de remarcat prezența pe listă a doamnei Ana – Loredana Predescu. Cu o experiență bogată în administrația centrală – Ministerul Economiei și Ministerul pentru Societate Informațională și cu o abordare centrată pe mediul de afaceri – Președinte al CONAF Vâlcea, Ana – Loredana Predescu ocupă locul al doilea pe lista PSD la Camera Deputaților.
“Sunt onorată să fiu candidatul organizației PSD Brașov la alegerile parlamentare, mă bucur că m-am alăturat unei echipe dinamice și tinere, cu profesioniști care au dovedit de-a lungul ultimilor ani că pot face performanță în administrația locală sau centrală. S-au făcut multe lucruri bune pentru județul Brașov, dar prea puține pentru brașoveni și de aceea, sunt astăzi aici: pentru a aduce, din poziția de parlamentar, beneficii multiple cetățenilor acestui județ. Intru în această competiție electorală cu mult entuziasm și cu extrem de multă determinare pentru a convinge cât mai mulți brașoveni că România are nevoie de PSD în Parlament și la Guvernare. Suntem singurul partid care poate asigura o guvernare de re-construcție, după criza sanitară gestionată atât de deficitar de actualul Guvern de dreapta”, a adăugat Ana – Loredana Predescu.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: