Protestatarul care striga după parlamentari ”Ești un om de căcat”, ”Șobolan” și ”Ești un gunoi”, a devenit subprefect de Brașov (VIDEO)

Ei sunt oamenii care coordonează Poliția și Jandarmeria…

Guvernul PNL-USR a mai creat un loc de muncă bine plătit pentru clientela de partid prin înființarea unui nou post de subprefect

Astăzi a avut loc ceremonia de depunere a jurământului de către prefectul județului Brașov, Mihai Cătălin Văsii, și subprefecții Izabella-Agnes Ambrus și Codruț Bucur. Precizăm că noul subprefect Codruț Bucur este personajul care în 2018, țipa și jignea parlamentarii brașoveni folosind apelative de genul: ”Șobolan”, ”Mizerii”, ”Ești un gunoi”, ”Ești un om de căcat”, ”Gunoiul”. Comportamentul a fost clar demn de huliganii de pe stadioane, nicidecum de politicieni cu pretenții de apărători ai democrației.

Până și copilul său a câștigat mai mult decât noul subprefect

Potrivit ultimei declarații de avere(din noiembrie 2020) depusă la Consiliul Județean Brașov, noul subprefect Codruț Bucur a avut în ultimul an (ultimul an fiscal) un venit de doar 2133 de lei, plus alocația copilului (2910 lei). Se pare că indemnizația de la Consiliul Județean și noul loc de muncă de la Prefectură i-au venit ca mănușă useristului.

 

VEZI VIDEO

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: