Protest la Campingul din Dârste. Într-o zonă de vile au răsărit blocuri. Instanța a suspendat executarea autorizației de construcție(FOTO)

Protest la Săcele! Câțiva oameni s-au adunat în weekend în fața unor blocuri aflate în construcție, nemulțumiți de faptul că un investitor continuă lucrările, deși instanța a decis altceva. Este vorba despre un teren din zona Camping Dârste.Oamenii se plâng că dezvoltatorul imobiliar GR Montana Invest ridică blocuri între case și nu s-ar respecta regimul înălțimii, mai exact, autorizația de construcție. Potrivit acestora, autorizația emisă de Primăria Săcele a fost emisă pentru ”vile turistice”, dar, pe teren au răsărit blocuri.

Suspendă executarea autorizaţiei de construire nr.15/18.02.2020 emise în favoarea pârâtei GR MONTANA INVEST S.R.L., până la pronunţarea instanţei de fond. Obligă pârâţii să plătească reclamanţilor suma de 20 lei, cu titlu de cheltuieli de judecată, respectiv taxa judiciară de timbru. Respinge solicitarea pârâtei GR MONTANA INVEST S.R.L. privitoare la obligarea reclamanţilor la plata cheltuielilor de judecată. Executorie de drept. Cu drept de recurs în termen de 5 zile de la comunicare. Declaraţia de recurs se va depune la Tribunalul Braşov. Pronunţată azi, 03.02.2021, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei.
Document: Hotarâre  56/2021  03.02.2021”, scrie pe portalul Tribunalului Brașov. Lucrările practic au fost oprite pentru a doua oară. O decizie asemănătoare a dat și Curtea de Apel Brașov, în luna august 2020. Însă, se pare că nu toată lumea ține cont de deciziile instanței. Interesant este de văzut ce se va întâmpla cu blocurile deja construite, ce va decide instanța. Cert este că locuitorii din zonă vor continua lupta cu dezvoltatorul imobiliar.

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: