Protest împotriva administrației useriste conduse de primarul Coliban

Roata se întoarce! A venit și rândul USR să fie contestat de brașoveni în stradă.

Brașovenii s-au săturat de administrația USR și vor ieși în stradă. Protestul este programat pentru 16 septembrie între orele 11.00 și 18.00, în zona Primăriei Brașov. Adunarea publică este organizată de Asociația Salvați Circulația în Șcheii Brașovului și mizează pe prezența a circa 200 de persoane.

”Principalul scop al adunarii publice il constituie nemultumirea acestor persoane  in legatura cu abuzul Viceprimaritei Flavia Boghiu ce a prejudiciat grav bugetul Primariei Brasov prin permiterea folosirii gratuite a Catacombelor fara aprobarea Administratorului mai exact Consiliul Local Brasov , lucru dovedit de faptul ca in data de 20.08.2021 propunerea USR de acordare cu titlu de gratuitate a Catacombelor catre Asociatia Amural  a fost respinsa de catre Consiliul Local Brasov .

De asemenea dorim sa protestam impotriva Consilierilor U.S.R.  Brasov ce nu au votat inca indepartarea acesteia din lista de Consilieri, ba chiar este mentinuta si ca Viceprimar “fara penali in functii publice”

Se va protesta si impotriva U.S.R. Brasov ce prin aprobarea HCL nr. 378/20.07.2021 (aprobata doar de catre consilierii U.S.R.)  au prejudiciat grav bugetul localitatii dispunand inlocuirea Consilierilor  Juridici  platiti cu salariu in Dosarul 15331/3/2021 Tribunalul Bucuresti, cu o casa de avocatura aleasa prin atribuire directa chiar daca Consilieri Juridici  castigasera cauza pe fond reprezentand cu brio Primaria Brasov .

Aratam ca dorim sa desfasuram aceasta adunare in exteriorul Primariei Brasov mai exact chiar in parcul din fata Primariei.

Art 3. din Legea 60/1991:

“        Nu trebuie declarate în prealabil adunările publice al căror scop îl constituie manifestările cultural-artistice, sportive, religioase, comemorative, cele ocazionate de vizite oficiale, precum și cele care se desfășoară în exteriorul sau în incinta sediilor ori a imobilelor persoanelor juridice de interes public sau privat. În cazul în care organizatorii adunărilor publice nesupuse declarării prealabile dețin indicii sau date că desfășurarea lor s-ar putea solda cu acte de dezordine ori că ar putea să ducă la manifestări violente, au obligația să solicite din timp primarilor, unităților de jandarmi competente teritorial și poliției locale sprijin de specialitate.”

De asemenea va informam ca sunt respectate intre totul conditiile impuse in Art 9.din Legea 60/1991 :

 Sunt interzise adunarile publice prin care se urmareste:

  1. a) propagarea ideilor totalitare de natura fascista, comunista, rasista, sovina sau ale oricaror organizatii terorist-diversioniste;
  2. b) organizarea unei lovituri de stat sau altei actiuni contrare sigurantei nationale;
  3. c) incalcarea ordinii, sigurantei sau moralitatii publice, a drepturilor si libertatilor cetatenilor ori punerea in pericol a sanatatii acestora. .

Noi dorim doar sa tragem un semnal de alarma pentru ca electoratul sa inteleaga faptul ca nu intotdeauna inlocuirea unui hot cu un prost este benefica.

De asemenea se va protesta impotriva interzicerii avorturilor considerand noi ca ceea ce se intampla acum in Brasov se datoreaza in mare parte faptului ca in ultimii ani ai perioadei comuniste (cand s-au nascut majoritatea membrilor din Consiliul Local Brasov, reprezentantii U.S.R. cat si Primarul) avorturile au fost interzise.

Dorim o modificare legislativa pentru ca persoanele cu tulburari psihice sa nu mai poata ocupa functii publice fiind de notorietate ca acestea se transmit pe cale genetica.

Vom protesta si vom cere o modificare legislativa pentru ca mincinosii dovediti sa nu mai poata ocupa functii publice chiar daca ulterior s-a dovedit ca ar putea sa isi ia licenta la fabrica de mincinosi a lui Buratino .

Dorim de asemenea si vom cere vehement conducerii PNL,PSD,UDMR Brasov sa scape orasul de  “ciuma alba” ce s-a abatut asupra sa, asa cum premierul Florin Catu i-a trimis in data de 01.09.2021 pe santajisti de la U.S.R. sa se mai gandeasca , cunoscut fiind faptul ca acestia au o gandire mai lenta”, se arată într-un comunicat de presă.

Ca semn distinctiv vom avea tricouri negre pe care va fi inscriptionat  “  U.S.R – adevarata  mizerie “ .

Va asiguram ca adunarea se va desfasura in mod pasnic si civilizat.

Din partea noastra sunt imputerniciti sa asigure si sa raspunda de masurile privind organizarea a adunarii, astfel incat aceasta sa se desfasoare in conditii pasnice, civilizate, sa nu degenereze in acte de violenta, domnii:

-Kehaiyan Garbis Vincentiu

-Laurentiu Manolache

-Frecus Marin

-Scripcaru Ionut

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: