Propunerea unui consilier local: Centre de informare pentru turiști și DRIVE-in cinema în aer liber

Grupul de consilieri locali PSD propune realizarea la Brașov în zona Bartolomeu – cariera de piatră,  a unui Drive-In Cinema în aer liber- realizat de Primăria Brașov sau în parteneriat public – privat, unde se poate amplasa un ecran gigant pentru cinematograf, iar platforma să fie asfaltată și locurile de parcare să fie marcate corespunzător.

Zona respectivă poate avea o funcționalitate multiplă putându-se amplasa, de asemenea și o scenă pentru desfășurarea de diverse evenimente, organizarea de spectacole, lansări de produse sau pe timpul zilei locurile de parcare să fie folosite pentru degrevarea parcărilor din oraș.Brașovenii/tinerii trebuie să aibă un loc de petrecere a timpului liber, un loc de evenimente începând cu DriveCinema și terminând cu arenă de spectacole/diverse evenimente. Din păcate, Brașovul nu face parte din circuitul național sau internațional ce cuprind evenimente de genul Untold sau Neversea. În acest sens, am depus la registratura Primăriei propunerea de inițiativă pentru elaborarea unui proiect de hotărâre de Consiliul Local care să aibă ca obiect realizarea în zona Bartolomeu – cariera de piatră a unui cinematograf Drive-In”, a spus Lucian Pătrașcu, liderul social-democraților din Consiliul Local.

De asemenea, într-o conferință de presă, consilierul local a vorbit și despre reamenajarea drumului vechi din Poiana Brașov.

Foarte mulți brașoveni și, totodată și turiști vin să se plimbe pe drumul vechi de Poiană, prin urmare grupul de consilieri locali PSD dorește amenajarea drumului în următoarele condiții: drumul vechi de Poiana să fie pietruit; să fie amplasate bănci și mese din km în km  pentru ca persoanele mai în vârstă să se poată odihni; amplasarea de toalete ecologice;

În acest sens, am depus la registratura Primăriei propunerea de inițiativă pentru elaborarea unui proiect de hotărâre de Consiliul Local care să aibă ca obiect amenajarea drumului vechi de Poiană cu cerințele descrise mai sus”, a adăugat Lucian Pătrașcu.

Cum Brașovul duce lispa centrelor de informare, consilierul local Lucian Pătrașcu propune Primăriei Brașov să amenajeze câteva centre în mai multe zone ale orașului, începând cu Piața Sfatului și gara Brașov.

Brașovul are nevoie de mai multe Centre de Informare și Promovare Turistică, iar propunerea noastră, a grupului de consilieri locali PSD este ca Executivul Primăriei să realizeze aceste centre, în următoarele locații din municipiul Brașov:

-Centrul de Informare și Promovare turistică – zona Gării

-Centrul de Informare și Promovare turistică – Piața Sfatului

-Centrul de Informare și Promovare turistică – zona sub Tâmpa

-Centrul de Informare și Promovare turistică – zona Lacul Noua

Aceste Centre trebuie să fie vizibile pentru turisții care ajung în Municipiul Brașov și nu cum sunt cele de acum și anume, mascate în diferite locații cum sunt barurile sau diverse clădiri. În acest sens, am depus la registratura Primăriei propunerea de inițiativă pentru elaborarea unui proiect de hotărâre de Consiliul Local care să aibă ca obiect realizarea acestor Centre de Informare și Promovare Turistică în Municipiul Brașov”, a încheiat consilierul local.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: