Proiectul privind construirea unei grădinițe noi în Stupini a trecut de votul consilierilor locali

Viceprimarul Sebastian Rusu a propus joi în comisia de buget finanțe alocarea sumei de 50.000 de lei pentru Studiul de Fezabilitate necesar construirii unei grădinițe în Stupini. Vineri, proiectul a obținut și votul consilierilor locali.

Copiii din Stupini merită o grădiniță nouă, modernă și luminoasă!
✔️ Am făcut astăzi un amendament în comisia de buget finanțe a Consiliului Local din partea grupului PNL să introducem o poziție bugetară nouă, la rectificarea bugetară, de 50.000 lei fără TVA pentru Studiul de Fezabilitate, cu scopul de a construi o grădiniță în Stupini pe strada Bârsei, colț cu str. Izvorului.
✔️ Aici municipalitatea deține un teren de aproximativ 1.800 m.p.
Milităm pentru o grădiniță nouă, chiar dacă unii consilieri USR sunt împotriva acestui proiect și susțin renovarea unei clădiri vechi și inadecvate, aflată practic în paragină, cea a vechii școli.
✨O grădiniță nouă și spațioasă nu este un vis frumos, ci o necesitate pentru zona Stupini care este în continuă creștere. Adaptarea unei clădiri vechi este dificilă și nu va putea atinge standardul de confort al unei construcții noi. 🌞 Un spațiu confortabil, luminos și igienic este imperios necesar pentru a acomoda locurile de dormit, de joacă și de luat masa ale copiilor.
👍 Cu toate ca au votat împotrivă, amendamentul a trecut și sperăm ca și mâine, în plen, proiectul să primească aviz pozitiv.
🧸 Un număr mai mare de creșe și grădinițe în municipiul Brașov este necesar pentru ca educația și îngrijirea copiilor să se facă nediscriminatoriu, în cele mai bune condiții.
Dorința brașovenilor este dezideratul grupului PNL!” a scris pe pagina de facebook Sebastian Rusu, viceprimarul Municipiului Brașov.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: