Proiectele importante în viziunea primarului Coliban. Pentru skatepark a inițiat o petiție, pentru Massif doar a ”bătut” palma

Primarul Allen Coliban pare desprins total de problemele reale ale brașovenilor. Drept dovadă că pentru proiecte mici sau nimicuri, primarul inițiază petiții online, iar pentru proiectele cu impact major pentru comunitate, decide de unul singur, fără să se consulte cu populația. Este și cazul mult discutatului skatepark care ar urma să fie amenajat sub un pod, unde poluarea este maximă, iar adolescenții ar înghiți toate noxele de la autoturismele ce tranzitează zona. Deși locația este una total neinspirată, primarul insistă pe subiect. Mai mult decât atât, chipurile, pentru a-i convinge pe consilierii locali să voteze proiectul, a inițiat și o strângere de semnături printr-o petiție online.

Dacă pentru acest proiect care nu este chiar o necesitate pentru brașoveni, primarul insistă foarte mult, pentru organizarea unor evenimente mari gen MASSIF (un fel de UNTOLD), primarul Allen Coliban nu a simțit nevoia să se consulte cu populația orașului care îi plătește salariul. Acesta nu a considerat atât de important proiectul încât să le solicite un punct de vedere și brașovenilor. Nici mutarea startului la raliul Brașovului care se organizează de ani buni nu a fost considerată o prioritate. Primarul a decis singur să multe un astfel de eveniment, deși este unul important pentru comunitate. De ce oare nu a întrebat brașovenii dacă sunt de acord? Se pare că transparența și consultarea publică pentru primarul Allen Coliban se face doar unde are interes, nu unde este interesul cetățeanului.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: