Proiecte inițiate la mișto de primarul Coliban. Vineri a retras unul de pe ordinea de zi după ce un consilier i-a atras atenția

Primarul Coliban are o armată de consilieri în spate, dar nu este în stare să inițieze un proiect!
Unul din punctele dezbătute astăzi, în plenul ședinței de Consiliu Local a fost Regulamentul-cadru de implementare a proiectului ” Fără lacăte pe curtea școlii ” ce are ca obiect accesul și modul de utilizare a curților și terenurilor de sport, în aer liber, aflate în administrarea/folosința unităților de învățământ preuniversitar de stat. Pe acest subiect, USR Brașov a turuit toată campania electorală. Acum, după 8 luni de când sunt în fruntea Primăriei Brașov, useriștii nu au fost în stare să se documenteze și să pregătească un proiect de hotărâre bine fundamentat. La ședință au venit cu o caricatură de proiect, fără cap, fără coadă. Reprezentanții Primăriei Brașov nu au fost în stare nici măcar să se consulte cu Poliția Locală pe această temă. De asemenea, habar nu aveau că programul unui paznic la o școală este de 8 ore. Cu alte cuvinte, mult circ, puține realizări.
Am solicitat Primarului și Executivului Primăriei să ne spună cine va plăti și din ce sume, pe cei care vor asigura paza terenurilor de sport și a curților unde vor avea acces copiii.
‼️Cu superficialitate și cu o atitudine evazivă, cei în cauză nu au știut să îmi răspundă la întrebare, concluzia fiind, după o pauză de dezbateri de o oră, #retragerea punctului de pe ordinea de zi a ședinței de astăzi și reluarea acestuia atunci când proiectul va fi mult mai bine fundamentat și corelat cu regulamentele altor instituții, cum ar fi Poliția Locală.
Fără #viziune și #coerență niciun proiect de hotărâre nu va putea fi implementat”, a scris pe pagina sa de facebook consilierul local Lucian Pătrașcu(PSD).

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: