Programul serviciilor administrației locale în perioada 1-5 iunie

Prin Codul Muncii ziua de 1 iunie precum și a doua zi de Rusalii, 5 iunie, au fost declarate zile libere, iar Guvernul României a stabilit ulterior ziua de 2 iunie ca zi liberă. Prin urmare ghișeele de relații cu publicul ale Primăriei Sibiu, ale Direcției Fiscale și serviciilor publice subordonate Consiliului Local Sibiu vor fi închise în perioada 1-5 iunie, cu următoarele excepții:

Serviciul Public de Evidență a Persoanelor:

  • Biroul pentru înregistrarea deceselor va fi deschis sâmbătă, 3 iunie, între orele 9 și 13. Prin urmare, decesele care se vor produce joi, 1 iunie și vineri, 2 iunie vor fi înregistrate în ziua de sâmbătă, 3 iunie, iar cele care se vor produce duminică, 4 iunie și luni, 5 iunie vor fi înregistrate în ziua de marți, 6 iunie. Precizăm că decesele produse și nedeclarate în ziua de sâmbătă, 3 iunie vor putea fi declarate și înregistrate în ziua de marți, 6 iunie, doar cu aprobarea Parchetului.
  • Biroul pentru oficierea căsătoriilor anunță că sâmbătă, 10 iunie nu se vor oficia căsătorii deoarece ziua în care ar trebui să se depună dosarele cu actele necesare este ziua de joi, 1 iunie, zi nelucrătoare.

 

Și ghișeele Direcției Fiscale vor fi închise în această perioadă, dar cetățenii care au plăți urgente de efectuat au la dispoziție platforma de e-administrație de pe www.sibiu.ro sau portalul www.ghișeul.ro

Grădina Zoologică Sibiu va fi deschisă după programul obișnuit pe parcursul întregii perioade tocmai pentru a oferi sibienilor o posibilitate de petrecere a timpului liber în această mini-vacanță.

Baia Populară Sibiu va fi deschisă în intervalul menționat doar sâmbătă, 3 iunie, urmând ca din 6 iunie să își reia programul obișnuit.

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: