Programări online la Maternitate pentru teste COVID-19. Cât costă un test?

Persoanele care doresc să își facă la Spitalul de Obstetrica Ginecologie “Dr I. A. Sbarcea” Brașov un test PCR în vederea diagnosticării infecției COVID-19 se pot programa online de mâine.  Vestea bună este că rezultatele vor fi trimise pe e-mail după 24 de ore de la data testării.

”Incepând cu data de 29.07.2020 PROGRAMĂRILE pentru TESTE PCR in vederea diagnosticării infecției COVID-19, se fac accesând link-ul http://www.maternitatea.ro/ro/programari-teste-covid19/.
Pașii de urmat: completati nume și prenume, număr de telefon, adresă de e-mail, codul de siguranță pentru confirmarea programării.
În ziua în care veniți la testare în mod obligatoriu trebuie să aveți copiile documentelor de identitate CI sau pașaport (în cazul copiilor) precum și confirmarea programării primite pe e-mail. Nu se acceptă mai multe persoane pe o singură programare. Trebuie sa programati fiecare persoană in parte.
Prețul unui test este 200 lei indiferent de limba în care se eliberează rezultatele (română sau engleză)acestea fiind trimise pe e-mail după 24 de ore de la data testării.” au declarat reprezentanții Spitalului de Obstetrica Ginecologie “Dr I. A. Sbarcea” Brasov.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: