Programare procedura reatribuire locuri de parcare rezidentiale

Din data de 8 mai reincep programarile pentru procedurile de reatribuire a locurilor de parcare rezidentiale din municipiul Brasov, primele zone fiind Astra 1, (între Calea Bucureşti nr. impare – Saturn – Marte – Zizinului nr. pare) (inclusiv zona Popa Şapcă)  si Drumul Cerntatului. Ultima procedura de reatribuire, din aceasta prima etapa, va fi in data de 03.07.2017 si va viza cartierele Valea Cetatii si Noua, urmand ca din luna septembrie sa inceapa si etapa a doua.
In cadrul acestor proceduri, brasovenii vor putea inchiria locurile de parcare care nu au fost ocupate anterior sau cele care au ramas libere, in urma solicitarilor venite de la cei care le detineau.
Le reamintim brasovenilor ca, in conformitate cu prevederile Regulamentului de atribuire a locurilor de parcare, in cazul in care vor sa renunte la locul de parcare pe care il detin trebuie sa notifice Primaria Brasov, Compartimentul parcari, cu privire la aceasta renuntare si sa o motiveze (de ex. instrainare masina, apartament, inchirierea altui loc de parcare etc.). In lipsa acestei notificari, ramane valabila obligatia de plata a locului de parcare. Totodata, in conformitate cu acelasi regulament, le este interzis celor care inchiriaza un loc de parcare sa monteze sisteme de blocare a locului de parcare.
Pana in prezent, 06.04.2017, 27.163 de brasoveni si-au achitat obligatia de plata pentru inchirierea locului de parcare, suma incasata fiind de 3.857.846,38 lei. La acestia se adauga alte 1583 de persoane care beneficiaza de loc de parcare gratuit in baza unor legi speciale sau hotarari de consiliu, cum ar fi: persoane deportate, veterani, participanti la Revolta din 15 noiembrie 1987, persoane cu dizabilitati.
In anul 2016 s-a incasat la bugetul local, din plata locurilor de parcare rezidentiale, suma de 4.202.064,70 lei.

http://brasovcity.ro/documente/public/regulamente/parcare/Regulament%20de%20atribuire%20a%20locurilor%20de%20parcare.pdf

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: