Program special la ZOO Brașov de Ziua Internaţională a Pădurilor

Grădina Zoologică Brașov a pregătit un program special pentru joi, 21 martie, de Ziua Internaţională a Pădurilor.
Program activități:
ora 11.00 – 12.30 ,,Ce se ascunde în copac” (6 – 14 ani – joc interactiv) Este știut faptul că mai multe vieţuitoare folosesc copacul sau zonele din jurul lui pentru adăpost sau mâncare. Joc interactiv în urma căruia, folosind creioane colorate, carioci și coli de hârtie, copiii vor descoperi ce înseamnă un copac, un ecosistem, o faună şi care este importanța acestora.
De la ora 13.00 – 14.30 ,,Copacul fără frunze” (10 – 14 ani – joc interactiv) Joc interactiv în urma căruia copiii vor recunoaşte părţile copacului și vor înţelege modul în care copacii ajută viaţa oamenilor şi a animalelor. Vor descoperi cum activităţile oamenilor influenţează viaţa animalelor sălbatice, nu neapărat într-un sens pozitiv. Adevăr sau Provocare ?!
Ora 15.00 – 16.00 ,,Pădurea fermecată”(10 – 14 ani – joc interactiv) Joc prin care copiii vor afla multitudinea de motive care există în favoarea protejării pădurilor, plămânii planetei Pământ. Participanții vor învăța, și vor putea să-i învețe și pe alții, să protejeze natura, în special pădurile, care asigură viața pe pământ.
Grădina Zoologică Brașov vă invită intr-o lume fascinantă, pentru a găsi noi provocări și aventuri interesante la fiecare pas.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: