”Profesioniștii” de la instituțiile statului au făcut praf câteva spitale prin deciziile lor. Brambureală totală în sistemul sanitar

Nici nu a început bine epidemia de CORONAVIRUS în România că reprezentanții instituțiilor de stat și-au arătat valoarea. Deciziile luate de ”profesioniștii” care se ocupă de epidemie au reușit în câteva zile să provoace un haos total în sistemul de sănătate. Astfel, s-a ajuns ca spitale să se închidă, iar în țară să fie 153 de cadre medicale infectate cu COVID-19.

Și nebunia a continuat. Ca și cum nu era destul, pacienții internați la spitalele cu probleme unde s-au infectat cadrele medicale, au început să fie transferați la alte spitale din orașele învecinate. Cu alte cuvinte, virusul a fost ”trimis” și la spitale care poate nu aveau probleme.

Nu trebuie uitat nici modul în care au intrat românii în țară. Potrivit multor persoane, la intrarea în România au primit formulare pe care le-au completat și cam atât…Apoi, cei intrați au mers bine mersi acasă, fără să știe că poate au luat virusul fără să aibă habar. Dar, nimeni nu i-a verificat…doar declarații. De asta s-a și ajuns la acest haos, tocmai pentru că România nu a luat măsurile care trebuiau de la început.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: