Procurorii sunt cu ochii pe spitalele din Brașov de câteva luni. Câțiva politicieni trăgeau sforile pentru contracte

Front comun al anchetatorilor pentru destructurarea caracatiței formată în jurul spitalelor din Brașov. Astfel, toate structurile din România și-au unit forțele pentru a-i prinde pe ”sforarii” din unitățile medicale. S-au cules informații, astfel că au ieșit la iveală numele unor politicieni din Brașov și Săcele. Printr-o firmă, politicienii băgau pe gât șefilor din spitale aparatură medicală la prețuri umflate artificial. Multe echipamente erau furnizate total aiurea, fără a fi necesare în spitale. Dar, la Brașov s-a putut, pentru că cei din conducere sunt ”unși” politic, sub paravanul unor concursuri măsluite. Însă, știe toată lumea cum sunt organizate, iar câștigătorul se cunoaște dinainte, la fel cum se cunoștea și câștigătorul postului de director economic de la Spitalul de Psihiatrei și Neurologie.

Din păcate, aceste combinații cu iz de infracțiuni sunt prin toate instituțiile statului român. Cel puțin la Brașov, prin mai toate instituțiile, contractele sunt cu dedicații. Nu trebuie omis nici faptul că sunt destule sesizări la instituțiile statului despre golăniile politicienilor din Brașov. S-a scris și în presă, există și probe, dar, de multe ori nu se încep anchete, din motive greu de înțeles. În nenumărate cazuri, unii brașoveni au fost nevoiți să sesizeze organele de anchetă din București pentru că au avut suspiciuni cu privire la corectitudinea celor din Brașov.

2 comentarii la „Procurorii sunt cu ochii pe spitalele din Brașov de câteva luni. Câțiva politicieni trăgeau sforile pentru contracte

 • 4 decembrie 2020 la 17:16
  Permalink

  așa este, sunt băgați în corupție politicenii mână în mână cu structuri mafiote, de asta au si tupeul si golăneala afișată, mai ales când sunt cu proprii angajați.
  Vedeți putin cum s-au făcut concursurile de 1 2 ani si la alte instituții: cultură, mediu, social, etc, doar pilăraie si marionete ai partidelor.în frunte cu PNL, care e pdl si psd, sau interese

  Răspunde
 • 4 decembrie 2020 la 17:17
  Permalink

  la pușcărie cu cei ce au furat!

  Răspunde

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: