Probleme la PNL după plecarea unor membri importanți

PNL Brașov are probleme mari. Surse din cadrul partidului susțin că președintele Adrian Veștea este total nemulțumit de ”hemoragia” care a avut loc la partid, fiind cunoscut faptul că mai mulți lideri importanți au părăsit în ultimele luni formațiunea liberală. Cele mai mari probleme par a fi la municipiu, de unde au plecat numai într-o singură săptămână doi consilieri. Mai mult decât atât, de câțiva ani, PNL tot ”pierde” municipiul la alegeri. Fie că vorbim de alegerile parlamentare, fie că vorbim de alegerile europarlamentare, PNL nu mai reprezintă o forță pe municipiu, fiind pe locul II. Nici la judet lucrurile nu sunt prea roz. Cum la nivel central se anunță schimbări importante, nu este exclus ca cei din conducerea PNL Brașov, apropiați de Ludovic Orban, să plece și ei la pachet cu liderul național, iar în locul lor să vină oameni care pot stăpâni partidul. Cu siguranță că noua conducere națională nu se va mulțumi cu locul II într-un oraș cunoscut ca fiind liberal.

La aceste probleme se adaugă și cele pe care le au consilierii județeni cu legea. Este cunoscut faptul că un consilier județean este condamnat definitiv, altul cercetat pentru conducerea unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice, culmea, chiar vicepreședintele CJ, iar alți doi sunt cercetați pentru acte de CORUPȚIE. PNL este singurul partid din Consiliul Județean Brașov care are consilieri cercetați sau condamnați.

Cum peste tot pe unde merge, Rareș Bogdan vorbește despre eliminarea ”penalilor” din funcții publice, este de așteptat să fie făcută curățenie și la Brașov, unde se pare că actualul președinte, Adrian Veștea, nu este în stare atât timp cât permite ca la conducerea județului să fie oameni care au sau au avut probleme cu legea. Sa intelegem ca vor sa scape doar de penalii din alte partide, cei de la PNL au “imunitate”? Ce vor spune brasovenii la urmatoarele alegeri?

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: