Probleme cu energia electrică din cauza vântului și a zăpezii

Vă informăm că, din cauza condițiilor meteorologice deosebite (avertizări meteo pentru rafale puternice de vânt și zăpadă) din ultimele două zile, instalațiile din zona de acoperire a Societății de Distribuție a Energiei Electrice Transilvania Sud SA au fost parțial afectate.

Echipele de intervenție sunt în permanență pe teren și se depun eforturi de remediere a tuturor defectelor și realimentarea utilizatorilor în cel mai scurt timp posibil. Munca acestora a fost îngreunată nu doar de capriciile vremii, ci și de situația din teren: copaci căzuți pe rețele, zone montane greu accesibile, cu teren accidentat etc.

În județul Alba, la această oră se lucrează pentru realimentarea ultimilor utilizatori afectați, din zona Roșia Montană.

În județul Covasna, echipele operative se apropie de încheierea controalelor pe liniile electrice aeriene din localitatea Oituz, în vederea realimentării ultimilor utilizatori afectați.

În județul Harghita sunt mobilizate 13 echipe de intervenție în zona Secu, Bilbor, Bălan, Gheorgheni, Harghita Băi, Lacul Roșu și Capu Corbu, Hagota, Recea, Liban și Tușnad. Se acționează pentru remedierea tuturor defectelor provocate de capriciile vremii: conductoare rupte, copaci căzuți pe rețelele electrice aeriene, stâlp de medie tensiune rupt.

În județul Mureș, echipele de intervenție finalizează controalele pe liniile electrice aeriene din zona Lăpușna și Gledin. În restul zonelor afectate a fost restabilită alimentarea cu energie electrică.

În județele Brașov și Sibiu nu există avarii la această oră. Echipele operative sunt pregătite să intervină în cazul apariției unor întreruperi accidentale.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și asigurăm utilizatorii că SDEE Transilvania Sud depune toate eforturile necesare identificării și izolării defectelor, astfel încât alimentarea utilizatorilor să poată fi restabilită în timpul cel mai scurt posibil, în condiții de siguranță.

Serviciul Relații Publice, Comunicare și Reclamații

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: