Proaspăt absolvenți: 35 de agenți de poliție au fost repartizați la IPJ Brașov

35 de agenți de poliție, proaspăt absolvenți ai Şcolii de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina şi 1 absolvent al Școlii de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă Pavel Zăgănescu, Boldești, promoția  2020, au intrat, de astăzi, în rândurile Poliției Brașov.

Astăzi, 21 decembrie 2020, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov a avut loc procedura de repartizare pe funcții a 35 de absolvenți ai școlii de agenți de poliție care îşi vor desfăşura activitatea în domeniul ordine publică, investigarea criminalității economice, investigații criminale, cazier şi criminalistică. Absolventul şcolii de subofițeri de pompieri va activa în domeniul logistic.

Repartizarea s-a efectuat în ordinea mediilor de absolvire, pe funcțiile vacante existente, avându-se în vedere situația operativă înregistrată la nivelul județului Brașov, pentru creșterea gradului de siguranță a cetățeanului.

Noua promoție de agenți a adus în județul Brașov polițiști care au avut medii de absolvire peste 8,23, cea mai mare notă fiind 9,60.

 

Debutul în carieră reprezintă o perioadă de șase luni de tutelă profesională de care vor beneficia cei mai tineri polițiști, sub îndrumarea colegilor cu experiență profesională, care îi vor sprijini în activitate.

 

Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Brașov le urează succes în activitatea profesională și îi asigură de un real sprijin în vederea îndeplinirii în mod corespunzător a atribuțiilor ce le revin!

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: