Primarul, terenul din Centrul Civic și magistrații de la Curtea de Apel

O noua runda de discutii pe tema terenului unde s-ar putea construi un nou sediu pentru magistratii de la Curtea de Apel Brasov. Un secretar de stat din Ministerul Justitiei a fost prezent zilele trecute la o intalnire pe care au avut-o reprezentanti ai Consiliului Local si primarul George Scripcaru cu magistratii de la Curtea de Apel. Tema a fost aceeasi, terenul pe care urmeaza sa fie construit noul sediu al Curtii de Apel. La prima vedere, banii sunt pentru construire, doar locatia nu este inca sigura.

Din informatiile obtinute de la cei implicati se pare ca sunt doua variante. Un teren unde PUZ-ul ar trebui modificat, iar a doua posibilitate ar fi un schimb de teren cu un proprietar in cazul in care acesta ar accepta varianta. Ambele variante de terenuri se afla in Centrul Civic, langa parc. Cu alte cuvinte, prea multe nu s-au schimbat in ce priveste discutiile, iar totul pare sa se miste in ritm de melc in aceasta problema.

Interesant este faptul ca la discutiile pe tema terenului participa chiar primarul George Scripcaru, cel care este cercetat pentru coruptie de catre magistratii acestei institutii. Cum s-ar spune, victima se afla fata in fata cu ”calaul”. Cat este in regula aceasta situatie, si daca il ajuta cu ceva pe primar faptul ca le ofera teren celor de la Curtea de Apel…care il judeca, sunt doar intrebari la care ar trebui sa raspunda altii…

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: