Primarul Scripcaru spune că l-ar avantaja bugetul statului pe 2019, președintele Veștea e nemulțumit…

Cine sa-i mai inteleaga si pe politicienii din Brasov…Primarul George Scripcaru vede diferit fata de alti primari din tara bugetul statului pe 2019. Daca unii edili sunt nemultumiti, primarul Brasovului considera ca bugetul l-ar avantaja. ”Cred ca Guvernul a gandit strategic bugetul pe 2019 si vrea sa arunce responsabilitatea in sarcina administratiilor publice locale. Am facut o simulare, iar datele preliminare rezultate ne-ar avantaja daca proiectul de buget ramane neschimbat asa cum s-a anuntat in prima faza”,  a spus George Scripcaru, primarul Municipiului Brasov.

In schimb, colegul sau de partid, Adrian Vestea, nu este deloc increzator in bugetul statului. Asa cum a facut de fiecare data, si acum presedintele Consiliului Judetean Brasov s-a plans la presa cat de greu este, si cum nu-l sustine deloc Guvernul. Numai ca, desi se plange, excedentul institutiei a demonstrat ca au fost bani, ba au si ramas necheltuiti. De asemenea, atunci cand s-a pus problema cresterilor salariale, mai ales celor din conducere, nu s-a mai plans nimanui de lipsa banilor, s-a identificat imediat sursa.

Interesant este ca la Brasov PNL a ramas fracturat. Consilierii locali sunt alaturi de primarul George Scripcaru, cel putin o parte buna dintre ei, iar consilierii judeteni de partea lui Adrian Vestea. Numai ca, observand ca Adrian Vestea nu prea a schimbat multe la PNL Brasov, primarul George Scripcaru isi doreste din nou sa fie liderul formatiunii, dar singur, nu cu Vestea sau altii. Culmea este ca are si sustinerea unor lideri importanti de la Bucuresti, cu exceptia lui Ludovic Orban care oricum nu mai conteaza prea mult in partid, zilele sale la conducerea PNL fiind numarate.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: