Primarul George Scripcaru a vorbit la ședința Consiliului Local despre situația de la Clubul Corona. Ce se întâmplă cu echipa (VIDEO)

Primarul George Scripcaru a vorbit pe larg despre cazul de dopaj de la Clubul Corona Brașov. Acesta a precizat că a avut zilele trecute mai multe întâlniri și discuții cu reprezentanții Ministerului Sănătății, ai Agenției Naționale Anti-Doping (ANAD), cu cei de la Colegiul Medicilor, dar și cu președintele Federației de Handbal.

După ce am luat act de ce s-a întâmplat la club, am avut o discuție cu președintele Federației de Handbal, dar am avut o discuție cu cei de la Agenția Națională Anti-Doping. De asemenea, am convenit să facem o comisie mixtă formată din reprezentanți ai municipiului și cei ai federației pentru a analiza situația de la club. Am făcut demersuri la Direcția de Sănătate Publică, am făcut o sesizare la Ministerul Sănătății, de unde am primit în mare parte răspunsuri. Agenția Națională Anti-Doping a procedat corect, pe baza regulamentelor sportive. De la președintele acestei instituții am aflat care sunt pașii, ce proceduri urmează de acum înainte ”, a spus George Scripcaru, primarul Municipiului Brașov.

Vezi declarația VIDEO

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: