Primarul ”facebook” se laudă cu o normalitate…A mers cu autobuzul în Poiană (FOTO)

Primarul Brașovului, Allen Coliban a urcat cu familia în Poiana Brașov. Cum era de așteptat, primarul a și băgat o pozică pe facebook, na, să știe lumea ce face cu familia sa. Astfel, Coliban a pus pe facebook o poză cu mesajul ”Am luat autobuzul către Poiană, ne bucurăm de zăpadă”. De fapt, primarul brașovean se laudă cu o normalitate. De parcă ar fi fost ceva extraordinar că merge cu autobuzul…sau ar interesa pe oamenii de rând ce face el cu soția și copilul în timpul liber.

Dacă nu știe, Coliban ar trebui să afle că mulți primari din capitale mari europene circulă cu mijloacele de transport. Nu este nimic ieșit din comun. Un exemplu este primarul din Londra care folosește destul de des metroul pentru a se deplasa la servici. Diferența este că acesta nu sta să pună pe facebook poze de la fiecare mișcare a sa, nu asta contează pentru locuitori, ci proiectele pe care le derulează.

De altfel, și primarul George Scripcaru se deplasa uneori cu bicicleta. Și…

Într-o altă ordine de idei, normal că primarul a urcat cu autobuzul, mai ales că s-a anunțat o zi aglomerată, deci nu avea sens să stea în trafic cu mașina…

Cât despre săniușul din Poiana Brașov, probabil, brașovenii ar fi mai încântați ca primarul să posteze un mesaj prin care să anunțe amenajarea unei pârtii pentru săniuș unde să aibă acces toată lumea gratuit. Nu toate familiile din Brașov își permit să meargă să plătească sume uriașe pentru copiii lor care vor să se dea cu sania. Nu toți încasează salarii de mii de euro, cum se întâmplă în cazul primarului.

Apropo, domnule Coliban, câte poze ați făcut în autobuz și le-ați postat pe facebook înainte să intrați în politică?

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: