Primarul “Facebook” a dat-o puțin în penibil

Primarul Allen Coliban pare sa fie interesat mai mult de imaginea sa decât de proiectele despre care a tot vorbit în campania electorală. La orice mișcare face în primărie, pune imediat pe cineva să-i facă poze. Cu alte cuvinte, angajații plătiți din bani publici trebuie să piardă timpul realizând fotografii pentru primarul ”Facebook”. Cum abia au trecut câteva zile de la instalarea sa și mai mult a făcut poze decât lucruri concrete, situația a devenit puțin penibilă. Dacă useriștii sunt încântați de “poze”, ca și cum acestea ar fi echivalente cu realizările, brașovenii de rând așteaptă fapte. Poate ar fi mai bine sa facă poze și video unde să arate ce a făcut exact pentru brașoveni, nu sa încarce poze cu dosare…

Poze cu hârtii poate să facă orice brașovean, nu trebuie să fie neapărat în primărie…

4 comentarii la „Primarul “Facebook” a dat-o puțin în penibil

  • 7 noiembrie 2020 la 0:58
   Permalink

   Ridicol e articolul ăsta și cine l-a scris. Ce ati fi vrut să facă într-o săptămână? Nu mai sunteți plătiți de Scripcaru pentru articole?

   Răspunde
   • 7 noiembrie 2020 la 20:23
    Permalink

    Să fii plătit toată viața ta așa cum a platit Scripcaru! Dacă a fi fost inteligent, ai fi căutat pe google (simplu pentru orice prost), si ai fi descoperit lista cu ziarele care au incasat de la Primăria Brasov. Sa ne scrii dupa ce studiezi lista, ok? Numai că, romanul, asa este el smecher si are impresia ca e si destept si le stie pe toate. Nu verifică, acuza, e mai simplu, mai ales la persoanele fara prea multa inteligenta. De asemenea, un om cu creier, ar fi observat ca in ultimii ani, am fost singura publicatie care am scris de Scripcaru, de dosarele penale, de consilierii PNL cu probleme penale. E simplu, dai cautare si gasesti. Dar cand te uiti doar la titluri si la poze, e greu ca sa pricepi cum functioneaza zona asta de online, care poate ajuta si pe unul ca tine, totul e sa cauti, sa citesti. Apoi, ”Ce ati fi vrut să facă într-o săptămână?” imi scrii asta. Da tu ce ai fi vrut sa faca, POZE? Eu nu as fi vrut asta, as fi vrut sa il vad pe teren, sa discute cu oamenii, prin piete, sa mearga sa vada ce au distrus dezvoltatorii imobiliari si multe altele, dar cu siguranta ca nu il platim sa isi faca poze, chiar si intr-o saptamana. Saptamana asta este tot pe banii nostri, deci, nu ma intereseaza pozele, ci faptele. Tu nu ai decat, cautati un primar care doar sa pozeze si tu sa ii dai like. Succes!

    Răspunde
 • 7 noiembrie 2020 la 23:23
  Permalink

  Sunteti cei mai tari, voi de la Transilvania365! Bravo! Ma bucur ca scrieti stiri bune.Felicitari! Cu drag, al vostru cititor userist.

  Răspunde

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: