Primarul din Codlea a semnat contractul de execuție pentru ridicarea unei creșe de stat

Primarul Municipiului Codlea, Mihai Cîmpeanu a semnat astăzi,  17 noiembrie 2021, contractul de execuție pentru obiectivul de investiții „Creșa de stat din municipiul Codlea”.

S.C. Troia Premium Construct va executa acest proiect, care are o valoare estimată de 7.539.947,02 lei fără TVA și este finanțat de MDRAP prin subprogramul Regenerare urbana a municipiilor și orașelor.

Termenul limită de execuție este 31 decembrie 2022.

„Chiar dacă ne-am dorit ca realizarea efectivă a acestui proiect să înceapă mai repede, din păcate, din diverse motive procedurale, abia astăzi suntem în postura în care să avem certitudinea construirii creșei de stat.

Pe de altă parte, îmi asum faptul că anumite aspecte care țin de acest proiect puteau fi gestionate diferit, însă vă asigur că nu voi tolera nicio abatere de la programul de execuție stabilit, pentru că și așa s-a pierdut destul de mult timp, iar promisiunile făcute trebuie să fie respectate.

De asemenea, vă promit că, așa cum am preluat alte proiecte abandonate și le-am finalizat (Sălile de sport de la Școlile Gimnaziale Nr.2 și Nr.3), acest proiect va fi finalizat în termen.”,  a scris primarul municipiului Codlea, Mihai Cîmpeanu pe pagina sa de facebook
Foto: Facebook

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: