Primarul comunei Voila găsit incompatibil de către ANI

Primarul comunei Voila, Marian Gheorghe Osalciuc a fost gasit incompatibil de catre Agentia Nationala de Integritate (ANI).
”În perioada 06 mai – 26 iunie 2016 a participat în calitate de candidat la alegerile locale pentru mandatul 2016-2020, fără ca raporturile de serviciu aferente funcției publice de inspector în cadrul Primăriei comunei Voila, județul Brașov să fie suspendate. Astfel, persoana evaluată a încălcat dispozițiile art. 95, alin. (1), lit. d) din Legea nr.188/1999, coroborate cu dispozițiile art. 97, alin. (2), lit. a) din Legea nr.161/2003”, scrie pe site-ul Agentiei Nationale de Integritate(ANI).
Consilier judetean PNL gasit incompatibil
Incompatibil a fost gasit si Adrian George Vocila , fost comisar șef adjunct al Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorilor Regiunea Centru (Brașov) – Comisariaul Județean pentru Protecția Consumatorilor Brașov. 
În perioada 07 ianuarie – 23 mai 2013, a deținut și exercitat simultan funcția publică de comisar șef adjunct al Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorilor Regiunea Centru (Brașov) și calitatea de membru în Consiliul de Administrație al S.C. Metrom Industrial Parc S.A. Brașov.
Totodată, în perioada 07 ianuarie – 01 noiembrie 2013, a deținut și exercitat simultan funcția publică de comisar șef adjunct al Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorilor Regiunea Centru (Brașov) și pe cea de administrator – membru în Consiliul de Administrație al Regiei Publice Locale a Pădurilor Măieruș S.A.
 Astfel, persoana evaluată a încălcat astfel dispozițiile art. 94, alin. (1) și alin. (2), lit. c) din Legea nr. 161/2003.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: