Primarul Coliban vrea ca brașovenii să facă treaba angajaților din instituție. Ce răspuns i-a oferit un un contribuabil

Primarul Allen Coliban uită că este plătit din bani publici cu un salariul frumușel tocmai pentru a rezolva problemele din oraș. Deși și-a adus o armată de consilieri la Primăria Brașov, useristul le recomandă brașovenilor să transmită în scris la instituție despre problemele care apar în oraș, despre gropile care răsar pe asfalt, despre locurile unde nu s-a făcut dezinsecție sau despre buruienile mari necosite. Cum cei plătiți pentru așa ceva ar trebui să se ocupe, nicidecum cetățeanul care le plătește salariile prin taxe și impozite, un brașovean i-a transmis primarului Allen Coliban așteptările pe care le are de la administrația locală. Acesta a scos în evidență și faptul că un cetățean care este și angajat și muncește și câte 12 ore pe zi, nu are timp să numere gropile din oraș, așa cum dorește primarul. Tocmai din acest motiv au fost aleși unii pe funcții, să se preocupe de soarta orașului.

Domnule Primar,

Va scrie un brasovean care de mai bine de 5 ani nu a mai folosit retelele de socializare si care, foarte important, v-a votat cu cea mai mare incredere si plin de speranta. Pentru ca o fac acum inseamna ca am ajuns intr-un punct critic, in care rabdarea a luat sfarsit iar dezamagirea este maxima, desi cred ca, asa cum mi-ati demonstrat pana acum, poate fi si mai rau. Asadar, domnule primar, EU nu am nevoie de un edil REACTIV. EU am nevoie de unul PROACTIV. Muncesc aproximativ 12h/zi. Sunt un simplu angajat la o multinationala care m-a invatat sa fiu asa. EU nu am timp sa sesizez Primaria ce trebuie reparat, remediat, imbunatatit, samd.
Nu am timp sa sun la Primarie pentru toate gropile din asfaltul marilor artere. Ca sa nu vorbesc de strazile secundare.
Nu am timp sa va sun pentru becurile de iluminat stradal arse de luni de zile.
Nu am timp sa va intreb de ce parcurile sunt neingrijite sau de ce fantanile arteziene la inceput de iulie erai nefunctionale.
Nu am timp sa va sun si sa va spun ca pentru ca ne napadeau buruienile am platit pe cineva sa vina cu un trimmer sa tunda iarba din jurul blocului iar oamenii de la Spatii Verzi care au venit (tardiv) fix a doua zi sa faca acest lucru nici macar nu au strans si ridicat iarba (deja) taiata.
Dar mi-am zis: Astea pot fi considerate, in Romania de azi, doar MOFTURI dar…
Nu am timp sa va sun pentru a va anunta prezenta ursilor (potential agresivi, cum tot vedem la stiri) in zonele de agrement/promenada de pe Tampa. O face deja Ro-Alert. Sau poate nu aveti activate notificarile…
Nu am timp sa va sun si sa va spun ca, datorita faptului ca iarba este netunsa, ne-am trezit cu serpi printre masini in parcare.
Trebuie sa sun la Primarie sa anunt ca, daca nu se imprastie substante specifice, tantarii se inmultesc si ne ‘ciuruiesc’ copiii dar si pe noi? Pe bune?
Probabil imi veti raspunde cu faptul ca pentru multe dintre situatii nu sunteti direct responsabil, ca sunt ‘greaua mostenire’ a vechii administratii, ca e responsabilitatea altor institutii, etc.
Domnule primar, EU, un cetatean obisnuit, am nevoie de solutii, nu de explicatii.
Un fost votant al dumneavoastra.
PS. Pentru eventualii ‘hater-i’: Nu sunt un fun al vechii administratii, am votat Coliban, dar…”, a scris Cristi Calinschi pe facebook.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: