Primarul Coliban susține că a transparentizat contractele primăriei și a redat viața culturală Brașovului 🤭

Prezentare jalnică la un an de mandat!Primarul Coliban a ieșit pe facebook cu o postare în care povestește cât a fost de greu pentru el când a intrat în primărie. Practic, a început prezentarea cu o smiorcăială, dar nu spune că administrația aia învechită de care se plânge i-a lăsat un parc de autobuze “verde” la cheie, dar și multe alte proiecte aproape finalizate.

De asemenea, susține că a transparentizat contractele primăriei, dar nu spune că pe cele încheiate în mandatul său le-a oferit apropiaților. Vezi cazul strategiei pe sport, dar și altele! Culmea tupeului este trecerea podului Fartec la capitolul realizări. Primarul consideră că a încheiat un capitol rușinos în ce privește podul, dar nu spune că acesta era aproape gata și oricum ar fi fost finalizat anul acesta, indiferent dacă era el primar sau nu.

Tot la tâmpenii inventate este trecută și ”am redat viața culturală a Brașovului”. Cum a redat-o, că evenimentele organizate la Brașov sunt sub orice critică, invizibile… Cel mai mare eveniment a fost Oktoberfest. Consiliera personală a primarului, Nicoleta Cîrjan, compara cultura din Brașov cu o ”varză murată”. Deci cum a fost redată?

A schimbat regulamentul spațiilor verzi. Corect! Acum dorm în parc și boschetarii mult mai ușor. Chiar publicația Transilvania365 a prezentat cum în parc un individ s-a mutat cu totul într-un cort, alt tânăr dormea într-un hamac, etc.

 

foto: facebook allen coliban

 

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: