Primarul Coliban nu a reușit în 2021 să reabiliteze nicio CLĂDIRE! În campanie ”arăta” cu degetul spre fostul primar

Încă o promisiune neonorată de primarul Allen Coliban! Ce spunea useristul în campania electorală despre reabilitarea clădirilor din Centrul Istoric și ce a făcut la mai bine de un an de când a câștigat Primăria Brașov.

În campania electorală din 2016, tema a apărut din nou în capul lui Scripcaru. De data asta s-a numit „Renovarea TOTALĂ a Centrului Istoric. La mai bine de 4 ani de la reluarea promisiunii programului de cofinanțare pentru renovarea fațadelor, au fost renovate doar 4 fațade. Interval în care alte orașe care ne-au luat-o înainte la mai toate capitolele au renovat zeci și zeci de fațade.

La noi, în Brașov, cu grija lui Scripcaru, nu doar că nu prea se renovează nimic, dar este chiar încurajată distrugerea centrului istoric. Periodic piatra cubică e tăiată, scoasă sau asfaltată direct. Din când în când mai apare câte o „reabilitare” făcută de apropiații primarului. Mai apar 2 etaje în plus la câte o clădire sau o mansardare egală cu 2-3 niveluri în plus.
Dar Scripcaru nu vede, nu aude și, ca întotdeauna, nu are nicio legătură cu ororile urbanistice din oraș. Cred însă că nu mai are nicio legătură cu Brașovul și brașovenii”, spunea actualul primar Allen Coliban în septembrie 2020.
A trecut mai bine de un an de la alegerile locale din 2020, iar primarul Allen Coliban se poate lăuda cu ZERO clădiri reabilitate. Acest lucru a fost confirmat de purtătorul de cuvânt al Primăriei Brașov.
Au fost incepute lucrări, dar pe contracte de finantare semnate in mandatul trecut. la fel si rabilitarea blocurilor sociale, ca program a inceput in mandatul trecut”, a spus Sorin Toarcea, purtătorul de cuvânt al Primăriei Brașov.
Cu alte cuvinte, dacă primarul Scripcaru tot a reabilitat o clădire într-un an, useristul Allen Coliban nu a reușit nici măcar atât!

De asemenea, la începutul anului, primarul Allen Coliban a ieșit din nou cu declarații, subiectul fiind același. ”După modelul de succes din Oradea, anul acesta am înființat “Fundația Monumentelor Istorice Brașov”, cu scopul de a reabilita cladirile aflate în stare de degradare sau chiar pericol public, în special din Centrul Vechi”. a continuat primarul Coliban.

În concluzie, actuala administrație vorbește mult și face puțin. Multe comisii, multe dezbateri, multe proiecte, dar rezultate ZERO!

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: