Primarul care nu a vrut să participe la ceremoniile organizate cu ocazia deschiderii anului școlar

Un primar din județul Brașov nu a vrut să politizeze deschiderea anului școlar, astfel că a decis să nu participe la ceremoniile organizate cu ocazia deschiderii anului școlar 2021-2022. Este vorba despre Gheorghe Sucaciu, primarul din orașul Făgăraș.

Nu am fost prezent astăzi la deschiderea noului an școlar. Voi mai participa la astfel de evenimente doar în calitate de părinte, când va fi posibil. Consider că unui copil îi sunt mai utile sfaturile și sprijinul părinților și profesorilor.
Cred că munca este cel mai adecvat mod prin care noi, cei din administrația publică, ne putem prezenta în fața elevilor, părinților și profesorilor. Primăria Făgăraș se concentrează în continuare pe realizarea și implementarea proiectelor pentru dezvoltarea infrastructurii educaționale.
În prezent, în orașul nostru sunt în construcție sala de sport de la Școala Gimnazială „Ovid Densușianu“, bazinul semiolimpic din parcul „Regina Maria“, grădinița de pe strada Cetății și grădinița de pe strada Negoiu. Alte patru proiecte care vizează unitățile de învățământ sunt în lucru.
În școală, educația elevului trebuie să ocupe primul loc și faptele să înlocuiască discursurile. Succes tuturor în cercetarea tainelor universului!”, a scris pe pagina sa de facebook Gheorghe Sucaciu, primarul Municipiului Făgăraș.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: