Primăriile vor putea accesa finanțare și pentru rețelele de distribuție a gazelor naturale sau energie electrică (VIDEO)

Vesti bune pentru primariile din Romania. Ieri, in Comisia de industrii si servicii din Camera Deputatilor s-a votat in unanimitate pentru modificarea unei legi ce vizeaza accesarea finantarilor pentru construirea/modernizarea/reabilitarea/extinderea retelelor de transport si distributie a energiei electrice si a gazelor naturale.

”In Comisia de industrii si servicii din Camera Deputatilor am dat un vot favorabil in unanimitate pentru o modificare legislativa importanta pentru comunitatile locale. Am creat posibilitatea ca pentru retelele de distributie de gaze naturale dar si energie electrica, pentru constructia, modernizarea sau extinderea acestora, primariile sa poata accesa finantare prin Programul National de Dezvoltare Locala(PNDL). Toti primarii cunosc faptul ca acest program ii ajuta sa-si finanteze lucrari la drumuri, apa-canal, gradinite, scoli. Astazi am introdus si posibilitatea extinderii acestui program la gaze naturale si energie electrica”, a spus Roxana Manzaru, deputat PSD.

 

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: