Primăria Săcele acordă în continuare transport gratuit tuturor elevilor săceleni

Primăria Municipiului Săcele vă informează că va acorda în continuare transport gratuit tuturor elevilor săceleni în următoarele condiții :
1.Elevii cu domiciliul în Municipiul Săcele care învață la unitățile de învățământ din Săcele vor putea să își ridice abonamentul gratuit în baza carnetului de elev/adeverință de la școli și a certificatului de naștere/buletin de identitate.
2.Elevii cu domiciliul în Municipiul Săcele care învață la unitățile de învățământ din Municipiul Brașov Săcele vor putea să își ridice abonamentul gratuit în baza carnetului de elev/adeverință de la școli și a certificatului de naștere/buletin de identitate, dar vor achita valoarea de 51 de lei pe care o vor deconta apoi de la unitatea școlară de care aparțin. Conform noii legislații, din valoarea totală de 85 de lei a abonamentului pentru transport, 34 de lei vor fi subvenționați de administrația locală, iar 51 de către unitățile de învațământ.
Valabilitatea unui abonament va fi pe întreg anul școlar plus lunile de vacanță de vară.

One thought on “Primăria Săcele acordă în continuare transport gratuit tuturor elevilor săceleni

 • 14 septembrie 2021 la 10:55
  Permalink

  A-mi place stilul.. adică oamenii sunt luați de prostii asa cu nonșalanță..
  Pai de ce statul acorda ajutor social elevilor care învață în Brașov și nu construiește clădiri.. sa nu faca “elevii” din Săcele naveta..
  Adică de ce unii construiesc fără autorizația nimănui pe terenuri care nu dețin acte de proprietate în timp ce alții se amaneteaza la bănci pe toată viata pt doua camere la bloc în Florilor, Bartolomeu, Craiter etc.…. iar o primărie nu are voie sa construiască clădiri, o școală, un liceu pe terenul primăriei sau un teren cumpărat..

  Răspunde

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: