Primăria Râșnov a solicitat instituirea unor restricții de circulație pentru mașinile cu tonaj mai mare de 7,5 tone

Ținând cont de faptul că lucrările de modernizare a Drumului Național 73, Câmpulung – Brașov nu au fost finalizate, iar circulația autovehiculelor se desfășoară cu foarte mare dificultate, existând pericolul producerii de accidente rutiere, primăria orașului Râșnov a solicitat Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere – Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Brașov, să fie instituită o restricție de circulație pentru mașinile cu tonaj mai mare de 7,5 tone.
Solicitarea vine și în contextul în care au fost finalizate lucrările la autostrada București – Brașov, tronsonul Râșnov – Cristian.
Primăria Râșnov a solicitat instituirea restricțiilor prin adresa nr. 37217/23.08.2021.
Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere – Direcția Regională de Drumuri și Poduri Brașov și-a exprimat acordul de principiu asupra acestor limitări de tonaj, urmând ca decizia finală să fie luată în urma organizării unei dezbateri publice pe această temă. Răspunsul CNAIR cu numărul 1277 a venit în data de 06.10.2021.
În acest context primăria orașului Râșnov organizează în data de 11 Noiembrie 2021, ora 14.00, la sediul cinematografului Amza Pellea, strada Mihai Viteazu nr. 2, o dezbatere publică privind instituirea restricției de circulație pentru traficul de tranzit având masa totală mai mare de 7,5 tone pe tronsonul Drumului National 73 din orașul Râșnov.
Persoanele interesate pot transmite propunerile, sugestiile sau observațiile și online, pe adresa:
secretariat@primariarasnov.ro.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: