Primăria Făgăraș a atras fonduri europene aproape cât a atras tot județul Brașov

Orașul care a atras fonduri europene cât tot județul Brașov

Încă o lovitură pentru Consiliul Județean Brașov! Primăria Făgăraș se numără printre instituțiile care au atras cele mai multe fonduri europene. Potrivit datelor furnizate de reprezentanții administrației locale, până acum, Primăria Făgăraș a atras fonduri europene în valoare de 312  milioane de lei. Suma este una uriașă având în vedere că județul Brașov a atras fonduri în valoare de aproximativ 370 milioane de lei. Chiar dacă în declarațiile de presă, reprezentanții județului se laudă cu atragerea de fonduri, realitatea este că suma nu este una foarte mare dacă un oraș micuț  ca Făgărașul a reușit să aibă aproape aceeași sumă. Însă, totul depinde de managementul instituției.

Noi am reușit să atragem fonduri europene în valoare de 312 milioane de lei. Munca noastră a dat rezultate. Însă, pe lângă această sumă, Primăria a mai atras din fonduri naționale încă aproximativ 50 de milioane de lei. Și nu ne oprim aici, vom continua cu proiectele pentru ca să dezvoltăm zona, astfel încât viața cetățenilor să se schimbe în bine”, a declarat Gheorghe Sucaciu, primarul orașului Făgăraș.

 

One thought on “Primăria Făgăraș a atras fonduri europene aproape cât a atras tot județul Brașov

  • 30 mai 2020 la 16:08
    Permalink

    bravo, îl propun pe domnul Sucaciu la Consiliul Județean Bv sau măcar primăria Brașov, dacă a făcut treabă la Drăguș și Făgăraș, sigur poate face și la Brașov. Ne-am săturat de parveniți și șmecherași din Râșnoave sau venetici hoți grămadă.

    Răspunde

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: