Primăria Comunei Prejmer organizează excursii gratuite pentru persoane vârstnice

Primăria Comunei Prejmer organizează în cadru Centrului Social de Zi „Casa bunicilor” excursii gratuite pentru persoane vârstnice.  Activitățile sunt desfășurate în cadrul proiectului „O șansă pentru bunicii noștri”, cofinanțat de către Uniunea Europeană din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

„Pentru bunicii de la Centrul social de zi, luna iulie a adus zile frumoase de vară, plimbări în natură, momente de rugăciune la mănăstiri, comunicare, dezbateri, întâlniri cu voluntarii din echipa Crucea Roșie și mai ales multe zâmbete!
Dragi bunici, vă mulțumim pentru încredere!
Programul de recreere și socializare continuă în luna august cu pelerinaje la Mănăstirea Sâmbăta de Sus pentru sănătatea sufletească, urmate de excursii pe drumul apelor minerale și băi cu nămol la Perșani, pentru sănătatea trupului.”, s-a menționat pe pagina de facebook a comunei Prejmer
Persoanele vârstnice se pot înscrie la Primăria Comunei Prejmer, corp B, marți și joi intre orele 16.00 – 18.00 sau la Centrul Social de Zi “Casa bunicilor” din Lunca Câlnicului bl. 434, luni și miercuri intre orele 9.00 – 14.00.
Acte necesare: carte de identitate, cupon de pensie, adeverință medicală.
Sursa foto: pagina de facebook: Primăria Comunei Prejmer

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: