Primăria Codlea a scos la licitație proiectarea și execuția zonei recreaționale Maial

Primăria Municipiului Codlea a scos la licitație proiectarea și execuția zonei recreaționale Maial.
Centrul Recreațional va avea bazin de înot, săli de recuperare, două terenuri de tenis care iarna se vor transforma în patinoar, un loc de joacă pentru copii, zone verzi și alte spații destinate sportului de masă.
Dacă la sfârșitul lunii mai vă anunțam că am semnat contractul de finanțare pentru Centrul Recreațional Maial, care reprezintă cel mai mare proiect de investiții realizat din fonduri nerambursabile din istoria municipiului nostru, astăzi vă aduc la cunoștință faptul am trecut la pasul următor: publicarea pe SICAP a caietului de sarcini pentru acest proiect.
Valoarea totală estimata a contractului de prestări servicii este 16.311.288,45 lei fără TVA, din care pentru proiectare – 526.996,11 lei fără TVA, iar pentru execuție lucrări și dotări – 15.784.292,34 lei fără TVA.
Termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 18 octombrie 2021, ora 15.00.
Proiectul are două componente: indoor și outdoor.
La interior vom avea bazin de înot, săli de recuperare și alte spații destinate practicării sportului de masă.
În aer liber proiectul prevede două terenuri de tenis pentru sezonul cald (care iarna se vor transforma în patinoar), loc de joacă pentru copii, alei, zone verzi, etc.
Dumnezeu să binecuvânteze Codlea și codlenii!, a scris primarul municipiului Codlea, Cîmpeanu Mihai pe pagina sa de facebook

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: