”Primăria brașovenilor”! Administrația USR a tăiat primul ghiozdan la elevii de clasa întâi

Gheorghe l-a dat, Allen l-a luat.

,,Primul Ghiozdan” este un program derulat de către Municipalitate începând din anul 2010 şi, la fiecare început de an, cei din clasa întâi au primit câte un ghiozdan cu rechizite. Începând cu anul 2015, acest program a fost extins şi la elevii din clasa pregătitoare.

Doar că, anul acesta, noua administrație condusă de USR-PLUS a schimbat ”regulile”.

Modificarea majoră este legată de categoria de beneficiari, primul ghiozdan fiind acordat elevilor în primul an de școală, respectiv în clasa pregătitoare.

Pachetul cu rechizite școlare „Primul ghiozdan” pentru elevii înscrişi în clasa pregătitoare în anul şcolar 2020-2021 conține:cinci caiete dictando 24 file, 5 caiete matematică 24 file, un caiet cu foaie velină A5 24 file, un caiet biologie 24 file, două caiete vocabular, două blocuri de desen A4 20 file, 12 creioane negre, un set de creioane colorate (1 set având 12 bucăți), gumă, ascuțitoare, penar, acuarele, pensule (diferite mărimi), ghiozdan, planşetă, plastilină, coperți caiet A5 (5 bucăţi), copertă caiet biologie, hârtie glasată (1 set 10 file – 6 culori), carton colorat (1 set 10 file – 6 culori), două tuburi de lipici, 5 dosare de plastic cu șină, 50 de folii de plastic transparente, mapă plastic A4. Valoarea propusă pentru fiecare ghiozdan este de 100 de lei.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: