Primăria Brașov pierde definitiv și recursul în disputa cu P&P, firma care administrează parcările din oraș

Primăria Brașov pierde procese pe bandă rulantă! Ultima înfrângere a primarului Coliban a venit în procesul cu firma P&P, cea care administrează parcările din Brașov. 
„Tip soluție: Respingere recurs

Soluția pe scurt: Respinge recursul formulat de recurentul Consiliul Local al Municipiului Brașov împotriva sentinţei civile nr. 653/28.06.2021 pronunţată de Tribunalul Covasna. Definitivă. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin grefa instanţei, astăzi 18.08.2021.
Document: Hotarâre 500/2021 18.08.2021”, se arată pe portalul instanței.

Potrivit primarului Allen Coliban, „soluția de astăzi vizează doar cererea de suspendare a hotărârii Consiliului Local de aprobare a rezilierii. Hotărârea Consiliului Local nu a fost anulată, este în continuare legală, până la pronunțarea unei hotărâri judecătorești definitive asupra cererii în anulare. În plus, pe rolul Înaltei Curți de Casație și Justiție există o cerere de strămutare a dosarului de astăzi. Dacă se va admite aceasta cerere, decizia de azi va fi anulata, iar recursul se va rejudeca de o nouă instanță.

Astfel, rezilierea rămâne în picioare, și pentru că notificarea a fost făcută de primărie, și pentru că nu există o decizie definitivă, cum am spus mai sus, deci contractul rămâne reziliat. Considerăm că există prea multe coincidențe în anumite decizii și astfel am cerut strămutarea de la Curtea de Apel Brașov în altă parte. Mai este foarte mult până la finalul acestei lupte cu P&P-ul. Suntem abia la început, ne așteptam la o luptă pe viață și pe moarte, având în vedere că e vorba de zeci de milioane de euro la mijloc pe care le-ar fi câștigat firma P&P fără să respecte contractul, deci fără să respecte cetățenii”, susține primarul Allen Coliban, primarul Municipiului Brașov.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: