Primăria Brașov arată cu degetul spre mizeria de la CFR, dar nu o vede pe cea din municipiu (VIDEO, FOTO)

Vor o ”gară ca afară”, dar nu sunt in stare sa faca curat nici macar in municipiul pe care il administreaza. De curand, prin presa locala au tot aparut informatii cum ca Primaria Brasov ar dori sa preia Gara Brasov pentru a o administra mai bine. Mai mult decat atat, pentru a fi mai convingatori, cativa consilieri de la PNL, dar si primarul, au prezentat poze cu mizeria din zona Garii Brasov. In acest sens, s-au trimis si adrese catre CFR, Prefectura si Agentia de Mediu.

Numai ca, in spatele acestui entuziasm al alesilor locali, se ascunde multa mizerie, chiar in zone foarte circulate din Brasov.

De exemplu, in apropiere de Coresi Mall si blocurile Urban, zac imprastiate pe jos numai gunoaie, fiind un adevarat focar de infectie. Pana si un autoturism de dimensiuni mici a fost abandonat printre gunoaie. Din pacate, chiar daca zona se doreste a fi una rezidentiala, resturile menajere imprastiate peste tot spun altceva de acest loc. Nepasare, nesimtire, neputinta. La fel, plin de gunoaie, de la pungi si peturi pana la canapele, este si zona situata in imediata vecinatate a complexului Avantgarden. Langa gunoaie rasar blocuri dupa blocuri, dar mizeria nu pare sa o curete cineva.

Alo, Primaria Brasov, mai aveti angajati care verifica si aceste aspecte sau vedeti doar mizeria de la altii, pe cea de la voi nu?

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: