Primăria Brașov a uitat cât durează școala și i-a lăsat pe elevi fără abonamente pe RATBV. Așa se întâmplă când politicienii brașoveni dau BAC-ul cu mult după absolvirea majoratului

Un absolvent de liceu din 2018 solicită controlorilor RATBV să nu-i amendeze pe elevii prinși cu abonamentul expirat, mai ales că în această perioadă absolvenții susțin examenul de Bacalaureat. Este vorba despre Cosmin Albert, care în urmează o facultate la București. Tânărul nu a uitat nici să-i înțepe pe politicienii brașoveni care sunt la conducerea orașului și județului, unii dintre ei susținând BACALAUREATUL mult după absolvirea majoratului.

”Primăria Municipiului Brașov a uitat cât durează școala și nu a mai acordat nici în acest an abonament elevilor care vor da examenul de Bacalaureat, abonamentul a expirat pe 30 iunie – exact când începe și momentul cel mai important din viața unui licean.

Așa se întâmplă când politicienii brașoveni dau BAC-ul cu mult după absolvirea majoratului, din 2020 este nevoie de niște oameni politici cu școală și care să fie conectați la nevoile de zi cu zi ale tuturor cetățenilor brașoveni, indiferent de vârstă.

🚌 Cer conducerii RATBV și controlorilor să nu amendeze elevii prinși cu abonamentul școlar expirat în intervalul calendar 1-4 iulie, majoritatea sunt tineri stresați de presiunea acestui examen, nu niște infractori care trebuie să fie hărțuiți.

‼️ Dacă ești elev și ești prins fără legitimația valabilă, trebuie să știi că niciun control nu are voie să pună mâna pe tine și să îți rețină obiecte sau să te agreseze, însă ești obligat să le dai datele din buletinul în baza O.G. 2/2001 Art 18, dacă refuzi să prezinți actul de identitate, atunci controlorul poate chema poliția pentru verificări.

Fiți calmi, nu merită să vă certați cu controlorii din cauza acestui fapt. Rămâneți concentrați pe BAC și multă baftă la el!

🆓 Părerea mea este că transportul public în oraș nu trebuie considerat un moft, ci o necesitate de bază, așa că voi susține în Consiliul Local ca elevii care învață la o instituție de învățământ din Brașov și studenții care au domiciliul în Brașov să aibă dreptul la transportul în comun gratuit timp de 12 luni pe an”, susține studentul brașovean care a absolvit liceul în 2018.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: