Primăria Brașov a plătit 4 angajați pentru aproape un an fără ca aceștia să lucreze măcar o zi

Asa sunt cheltuiti banii brasovenilor ! Primaria Municipiului Brasov poate fi nominalizata lejer la categoria de institutie paguboasa avand in vedere gafele administrative facute de unii angajati cu putere de decizie. Una din ispravile financiare ale institutiei este achitarea unor despagubiri egale cu drepturile salariale aferente salariului, indexate cu dobanda legala, de la momentul concedierii si pana la data reintegrarii efective pe post pentru cei 4 fosti angajati ai Teatrului Sica Alexandrescu care au fost dati afara ilegal.Este vorba despre Claudiu Goga, Mariana Hudisteanu, Marius Cordos si Maria Garbovan.Cel putin asa sustine instanta, avand in vedere ca le-a dat castig de cauza. Cum cei 4 au ”lipsit” fortat de la munca aproximativ un an, la un simplu calcul, avand in vedere salariile celor concediati, reiese ca Teatrul Sica Alexandrescu, prin Primaria Brasov, a trebuit sa achite aproximativ 200.000 lei salariile din urma. Cu alte cuvinte, fostii angajati au primit banii fara ca macar sa mearga o ora la munca si totul, cu largul concurs al celor din Primaria Brasov care coordoneaza activitatea de la Teatrul Sica Alexandrescu. Desi reprezentantii Primariei Brasov ar fi trebuit sa informeze Consiliul Local cu privire la acest aspect, nimeni nu a scos o vorba. In schimb, cei din Primarie se lauda cu fel de fel de evenimente de duzina, iar gafele sunt bagate sub pres.

Oare primarul George Scripcaru nu ar trebui sa explice brasovenilor ce s-a intamplat, de ce trebuie ca brasovenii sa plateasca pentru aceste greseli administrative?

Nici presa locala nu s-a omorat cu firea in ce priveste detalierea subiectului. Toti au scris despre ce s-a intamplat, dar nimeni despre consecinte, despre cine a platit aceasta suma de bani. Insa, cum multe publicatii incaseaza bani sub o forma sau alta de la Primaria Brasov este de inteles. Unii iau bani prin fundatii, altii direct prin alte contracte si tot asa.

 

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: