Primăria Bran este în carantină. Viceprimarul a fost confirmat pozitiv

Viceprimarul cu atribuții de primar, Nicolae Nilă, a fost confirmat pozitiv. Din acest motiv, o parte din personal este în autoizolare la domiciliu.

Având în vedere informaţiile apărute în spaţiul public, confirmăm faptul că o persoană din cadrul Primăriei Bran, a fost confirmată pozitiv la primul test de COVID-19.Pentru a proteja cetăţenii şi funcţionarii Instituţiei, în urma anchetei epidemiologice, s-a decis că aceştia din urmă să rămână în izolare la domiciliu.
Mâine, 31martie 2020, urmează ca în clădirea Primăriei Bran să se facă dezinfecţie conform dispoziţiilor legale, pentru ca activitatea să se poată relua parţial de miercuri 1 aprilie 2020, cu funcţionarii care nu au avut contact cu persoana declarată pozitiv.
În aceste condiţii pentru cei care aveţi probleme de rezolvat la Primăria Bran, vă rugăm să ne contactaţi pe adresa de email a Instituţiei : officeprimariabran@yahoo.com , urmând ca funcţionarii să vă răspundă prin intermediul poştei electronice, modalitate folosită şi de alte instituţii publice în aceste vremuri grele, asigurând astfel continuarea activităţii în Primăria Bran.
În continuare vă rugăm să fiţi responsabili şi să nu ieşiţi din casă decât dacă este necesar, să ţineţi cont de restricţiile impuse prin ordonanţele militare, iar în cazul în care nu vă simţiţi bine sau manifestaţi stări febrile, vă rugăm să sunaţi de urgenţă la medicul dumneavoastră de familie. Vă dorim multă sănătate şi o să încercăm să vă ţinem la curent cu situaţia creată
”, au spus reprezentanții Primăriei Bran.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: