Primar nou, gunoaie vechi…Mormane de gunoaie la RUPEA (VIDEO, FOTO)

O nouă dezvăluire marca ASUM. De această dată este vorba despre orașul Rupea și despre curățenia orașului. Dacă în campania electorală, toți contracandidații fostului primar au promis marea cu sarea în ce privește ”salubritatea”, după alegeri, nimeni nu a mai făcut nimic. Proaspăt instalat la Primăria Rupea, liberalul Alexandru Opriș a uitat că trebuie să facă curat în localitatea pe care o conduce.

”Chiar dacă oficial groapa de gunoi este închisă, aici se depozitează în continuare deșeuri! Groapa de gunoi este amplasată într-o zonă agricolă, o zonă destinată pășunatului. Mirosul degajat este unul accentuat. Toată acea „zeamă” care se scurge din mormanul de gunoaie se înfiltrează în pânza freatică. Cu câtă ușurință distrugem mediul!

În orașul Rupea, salubrizarea este asigurată de societatea, Serviciul Public Rupea, aflată în subordinea primăriei! În anul 2018, chiar dacă groapa era închisă, acolo au fost depozitate câteva sute de tone de deșeuri! Din dispoziția cui!? Asta nu mai cunoaștem. Jumătate din populația orașului Rupea plătește serviciile de salubrizare! Ce face restul populației, care nu plătește aceste servicii, cu deșeurile menajere??? Unde le depozitează? Interesează pe cineva? Primarul ales, Opriș Alexandru, a spus că l-am luat prea repede la întrebări…! Este și acesta un răspuns! No…ce să facem și noi! Ne cerem scuze, pe viitor îl luăm mai încet…la întrebări! Bănuiam că domnia sa are cunoștință despre problemele comunității, că de aceea și-a dorit să se facă primar, să le rezolve! Nu? Altfel nu ne-am fi permis să-l deranjăm!”, scrie ASUM pe pagina lor de facebook.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: