Prima secție de terapie intensivă mobilă din România

Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă prin Fundația pentru SMURD achiziţionează prima secţie de terapie intensivă mobilă din țara noastră.

”Luptăm cu toate armele împotriva noului coronavirus și facem totul pentru a crește capacitatea României de a gestiona cu succes un numar mare de pacienți critici.

Atunci când sănătatea oamenilor este pusă în primejdie, solidaritatea noastră, a tuturor, face diferența între viață și moarte! Cei care aleg să se implice, sunt aceia care au înțeles că în viață nimic nu este mai presus de dragoste, familie, prieteni și bucuria de a-i avea pe toți cât mai aproape!

Astfel, Fundatia pentru S.M.U.R.D. cu spijinul Lidl Romania, achiziționează prima secție de terapie intensivă mobilă din țara noastră, având o capacitate de a prelua 12 pacienți în stare gravă.

Această unitate de terapie intensivă este unică în România, folosirea ei dându-ne posibilitatea să îmbunătățim semnificativ evoluția pacienților cel mai grav afectați de infecția cu SARS–CoV–2.
Având in vedere experiența altor țări europene care s-au confruntat deja cu o lipsă a locurilor în secțiile de terapie intensivă, precum și dinamica rapidă într-un astfel de context la nivel național, un număr de 4 astfel de unități mobile ar crește semnificativ capacitatea României de a gestiona pacienții critici în perioada ce va urma, exact acolo unde este cea mai mare nevoie.

În acest context, încurajăm și alți investitori să se alăture acestui demers susținut de Lidl Romania.

Le mulțumim tuturor celor care vin în sprijinul colegilor care se alfă în linia întâi, avem nevoie să vă simțim aproape și să știm că aveți încredere în noi și în toate eforturile depuse zi și noapte de colegii mei”. este mesajul lui Raed Arafat și al reprezentanților Fundației pentru SMURD.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: