Prima ediție a Cupei de Ski Austriece din Poiana Brașov, un real succes

Prima ediție a Cupei de Ski Austriece din Poiana Brașov organizată împreună cu Advantage Austria pe pârtia 3D Lupului/Drumul Roșu a fost un real succes.
Pe lângă echipa Advantage Austria au participat concurenți ai firmelor Unicredit, Grawe Asigurari, Gebrüder Weiss, Preh, Trus HoReCa Services, WhoCare, TVR1 Emisiunea Germană și Bonima – Oktoberfest România.
Locul 1 la clasamentul pe firme și astfel marele premiu l-a câștigat echipa UniCredit, pe locul doi s-a clasat echipa Grawe Romania, iar pe locul 3 Gebrüder Weiss.
Partenerii și sponsorii evenimentului au fost: Biroul de turism Austriac: Austria Werbung cu regiunea de ⛷ SkiAmade, Doppelmeier, Just-t – ceaiul meu favorit, Kronospan, Salesianer Miettex, GoPro, ProX, Audi, Herwis și Uniqa Asigurări.
Oaspeții veniți atât din țara, cât și din străinătate au rămas plăcut surprinși de înalta calitate a organizării competiției, de prepararea pârtiilor și a traseului dar în primul rând au lăudat ospitalitatea noastră. Doresc astfel să le mulțumesc pentru excelenta colaborare domnului Dorin Drăgoi pentru prepararea pârtiei de concurs, domnului Tudor Tănase, domnului Marius Câmpeanu și echipei Bonima pentru pregătirea și organizarea evenimentului, lui DJ Edelweiss alias Lauri Bidu pentru buna dispoziție la Apres-Ski și nu în ultimul rând echipei de arbitrii condusa de Rolf Truetsch – Killy și Cornel Henika care au făcut ca de obicei treabă bună.
Astfel, fiind toți organizatorii, colaboratorii,  sponsorii și participanții extrem de mulțumiți, vom începe cu pregătirea Cupei de Ski Austriece 2019 din Poiana Brașov.
Cu aceasta ocazie au fost organizate și cupele de ski ale liceelor Johannes Honterus și Andrei Șaguna.
La Honterus Skipokal au fost peste 150 de participanți, toți elevi ai liceului, iar la Cupa de Ski Șaguna au participat peste 100 de elevi, foști șaguniști, profesori și copii ai foștilor șaguniști.
“Mă bucur foarte mult că am reușit să organizăm în Poiana Brașov aceste trei competiții frumoase, atât pentru copiii noștri, cât și pentru investitorii austrieci. Trebuie să scot în evidență și să mulțumesc organizatorilor, partenerilor și sponsorilor fără care nu am fi putut organiza competițiile. În plus doresc să mulțumesc atât conducerilor liceelor Honterus și Șaguna, cât și asociațiilor ProHonterus și Șaguniști pentru Șaguniști pentru implicarea exemplară în organizarea evenimentelor. Anul viitor îmi doresc să ajutam și alte licee să organizeze cupe de ski pentru a putea organiza o competiție inter liceală. În plus îmi doresc să organizăm și o competiție pentru snowborderii brașoveni.” a declarat consilierul local Cristian Macedonschi pentru presa prezentă la competiții.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: