Prezentarea Programului LIFE la Brasov

Ministerul Mediului – Centrul de Informare al Programului LIFE, în parteneriat cu Agenția pentru Protecția Mediului Cluj, Mureș, Sibiu, Brasov, organizează în perioada 6-9 martie 2018 o serie de evenimente de prezentare a Programului LIFE finanțat de Comisia Europeană.

La Brașov, evenimentul va avea loc  în data de 09.03.2018, începand cu ora 10:00, la sala de conferințe a Hotelului Kolping.

Evenimentul se adresează, instituțiilor de profil din domeniul mediului, societăţilor private, IMM-urilor, organismelor publice şi organizaţiilor private non-profit (inclusiv ONG-uri), instituții de învățământ superior,  beneficiari ai programului LIFE.

Ministerul Mediului, în calitate de Punct National de Contact pentru Programul LIFE, în relaţia cu Comisia Europeana este beneficiarul unui Proiect LIFE, care priveşte creşterea capacitătii de absorbţie a fondurilor LIFE la nivelul Romaniei “LIFE CAPACITY BUILDING”.

Cu această ocazie, reprezentanţii Ministerului Mediului vor prezenta, pe langă noutățile privind lansarea noului apel pentru Proiecte LIFE, la nivelul anului 2018 și alte beneficii, exemple de bună practică ale Programul LIFE, modalităţile concrete de depunere de proiecte în cadrul acestui program.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: