Prevenim,protejăm,salvăm! Ne pregătim să salvăm ! Fiți alături de noi !

Dragi brasoveni,
Salvarea vieții oamenilor și a animalelor și gestionarea eficientă a situatiilor de urgență din judetul Brașov rămân prioritatea noastră numarul 1.

Pentru a face față diferitelor situații de urgență în care intervenim pentru salvarea vieții oamenilor și a bunurilor materiale avem nevoie de mult antrenament și o buna pregătire.

De curând ISU Brasov a depus un proiect la Primăria Brașov pentru obtinerea fondurilor necesare pentru dezvoltarea bazei de antrenament în vederea pregătirii pompierilor profesionisti din cadrul ISU Brasov, a elevilor brașoveni și a personalului serviciilor voluntare și private pentru situații de urgentă.

Dacă doriti să ne sustineți și să fiți alături de noi ne puteti ajuta cu un vot la proiectul ” Pregătiți pentru viață! “.

Care sunt pașii care trebuie urmați pentru a vota:

– trebuie să aveti domiciliul sau viză de flotant în municipiul Brașov
– se acceseaza site-ul https://extranet.brasovcity.ro/ServiciiElectronice…/…/Index… și se creeaza un cont ( dacă nu aveți deja cont)
– După ce ati introdus datele pentru crearea contului pe portalul primariei, veți primi un e-mail pentru confirmare, iar după aproximativ o oră veți primi și userul și parola contului pentru a putea vota.
– După ce ați primit userul și parola, vă logați pe extranet.brasovcity.ro și accesați bannerul cu BUGETARE PARTICIPATIVĂ.
– După crearea contului se accesează linkul de mai sus, și se face autentificarea în cont pentru a putea vota proiectul
– Votați proiectul nostru “Pregatiti pentru viata!”
– Se poate vota până joi, 16.04.2020

# Un vot și un share vă rugăm !

Sărbători liniștite vă dorim !

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: