Președintele USR dezaprobă acțiunile violente, fizice sau verbale ale membrilor de partid. Parlamentarii USR Brașov ”s-au ascuns”, sunt tari doar pe facebook

Cei doi parlamentari brasoveni de la USR Brasov au refuzat sa ofere un punct de vedere cu privire la ceea ce s-a intamplat sambata in fata hotelului Aro, cand, europarlamentarul PSD Razvan Popa a fost amenintat si jignit de un grup de membri ai acestui partid. Daca celor doi le-a fost frica sa ofere un punct de vedere, seful USR, Dan Barna, a facut declaratii pe aceasta tema.

”USR dezaprobă și combate ferm acțiunile violente, fizice sau verbale. Prin urmare, președintele USR Brașov, deoarece a făcut o greșeală majoră, și-a dat demisia” , a spus Dan Barna, presedintele USR.  Cu alte cuvinte Codrut Bucur si-a dat demisia. Acesta conducea Organizatia Municipala a USR Brasov.  Cu toate acestea, la Brasov inca mai sunt ”personaje” care incita la violenta, lucru observat si din postarile acestora pe retelele de socializare. Acestia nu inteleg ca sunt cai democratice pentru a „sanctiona” un politician atunci cand greseste, nicidecum prin violenta fizica sau verbala. Ciudata este si atitudinea celor doi parlamentari de la USR, care sunt mari si tari pe facebook, insa, in realitate, cand partidul are probleme, dau bir cu fugitii. Nu sunt in stare sa isi asume si lucrurile bune, dar si pe cele mai putin placute.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: