Președintele Consiliului Județean, Adrian-Ioan Veștea în vizită la Feldioara

Președintele Consiliului Județean, Adrian-Ioan Veștea și primarului Feldioarei, Sorin Taus au discutat despre proiecte și despre sprijinul pe care Consiliul Județean Brașov îl poate acorda comunității locale.

„Comuna Feldioara este una dintre cele mai importante comune din județul nostru, iar buna administrare a acesteia se datorează primarului Sorin Taus!

Am discutat astăzi cu primarul Taus despre proiectele pe care le are în implementare, despre ce își propune pentru acest mandat și despre parteneriatul între Consiliul Județean Brașov și Primăria Feldioara.
Fie că vorbim despre reabilitarea drumurilor din comună, despre drumul de acces spre marii angajatori ai zonei, firmele Olympus și Reinert, despre sediul noi primării, despre reabilitarea parcurilor, despre proiectul bazei sportive, fie de iluminatul public inteligent, toate sunt pe agenda primarului Sorin Taus!
Nu poți vorbi de Feldioara fără să amintești de Cetatea Feldioara-Marienburg, care oferă atât feldiorenilor, cât și turiștilor care o vizitează, momente cu totul speciale, fie prin istoria sa, fie prin evenimentele pe care le găzduiește!

Astăzi, deși revin destul de des la Feldioara, am găsit o comună în plină dezvoltare, vie, cu un primar care gândește pentru viitorul locuitorilor comunei sale!

Felicitări , Sorin Taus!
Rămânem împreună!” , a menționat Președintele Consiliului Județean, Adrian-Ioan Veștea

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: