Premieră! Automat cu măşti, mănuşi de protecţie şi geluri dezinfectante montat la Sibiu

Primul automat cu măşti, mănuşi de protecţie şi geluri dezinfectante din țara noastră a fost montat la Sibiu.  Automatul este instalat de o firmă locală, care deja are comenzi pentru asemenea aparate şi din București, Suceava, Constanţa.  Automatele sunt importate din Italia.

“Este primul automat de acest fel din Sibiu, instalat în Piaţa Cibin. Deja am primit cereri şi de la Muzeul ASTRA din Sibiu, dar şi de la aeroporturi din Sibiu, Suceava, Constanţa şi Bucureşti. Practic, oricine poate să îşi cumpere foarte uşor o mască chirurgicală de protecţie, cu 3.5 lei, mănuşi sau geluri dezinfectante. Noi am instalat automatul ieri şi am observat deja că cel mai cerut produs este kitul de protecţie la 10 lei, care conţine două măşti şi patru perechi de mănuşi. Oferim şi un kit de protecţie la 5 lei, care înseamnă o mască de protecţie şi două perechi de mănuşi”, a explicat directorul firmei, Gheorghe Vintilă, potrivit Agerpres.

De asemenea, în aceste automate stradale se găsesc şi măşti FFP2, la preţul de 20 de lei bucata, sau geluri dezinfectante de 40 ml la preţul de 10 lei.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: